De Marko's Burgum

gallery/cg2019
gallery/instagram-zwartwit-logo
gallery/icon2

Colorguards

 

Binnen onze vereniging hebben wij diverse dansgroepen, waaronder de color guards.

Informatie over de verschillende leeftijds groepen vind u onder de groepen: ADV, cadets, jeugd, en regional.


 

 

 

 

Foto's try out 2019

Foto's wedstrijd Drachten 2018

Foto's wedstrijd Leeuwarden 2018

Foto's koningsdag

Druk bezochte try out Color Guards De Marko's en Nova

 

Dinsdagavond stond voor de Color Guards van De Marko's en Nova een try out op het programma. De drie groepen lieten deze avond zien met welke shows ze hoge ogen proberen te gooien op de wedstrijdvloer. Zaterdag 19 januari staat de eerste wedstrijddag in Drachten op het programma. De Regional A-groep komt uit op vijf wedstrijden met hun show 'Conect the dots'. De Kids laten zich zien in Drachten en Leeuwarden met 'Dance battle' en de junioren laten zich niet in de boot nemen met 'Sail away'. Ouder(s), familieleden, vrienden en andere belangstellenden waren erg onder de indruk van de shows.

 

Wedstrijd nieuws 2018 

 

Nova RA nieuws:

 

Zesde plek voor Nova:

Nova Ra deed zaterdag mee aan de CGN-wedstrijden in Almere. Ze wisten hun puntenaantal te verhogen tot 71,82 punten en wisten hiermee een zesde plaats te halen! De Nova Ra groep is blij met de goede feedback en het mooie puntenaantal! 

 

Wedstrijd Wijchen:

Zaterdag stonden de meiden van Nova RA op de wedstrijdvloer in Wijchen. Dit keer wisten ze vier punten meer te halen dan bij de wedstrijd in Drachten! Met 70,61 punten keerden ze huiswaarts naar Drachten.

 

 

Zaterdag stonden de CGN Color Guardwedstrijden in Sportcomplex het Klaverdijkje in Leeuwarden op het programma. De cadet-groep van de samenwerkingsgroep van Nova Drachten en De Marko's Burgum deed het prima. Met 65,73 konden de meiden het wedstrijdseizoen afsluiten. De junioren haalden bijna drie punten meer dan tijdens de wedstrijden in januari. Zij proberen over twee weken tijdens de afsluitende finals in Eindhoven hun 59,93 punten te verbeteren.

 

 

Finals Eindhoven

De teams gooide hoge ogen!

De één na laatste zaterdag van maart stonden de laatste CGN-color guardwedstijden van dit seizoen in Eindhoven op het programma. Tijdens deze finals verdedigden NOVA Regional A en de junioren hun eer. Beide groepen deden het meer dan goed en verbeterden hun resultaten van de afgelopen wedstrijden. De junioren haalden bijna 6 punten meer met 65,29 en de Regional A kwam zelfs uit op 72,33. Met goede kritieken gaan de Color Guardgroepen van Nova en De Marko's zich voorbereiden op het nieuwe seizoen in 2019!