De Marko's Burgum

gallery/senioren
gallery/instagram-zwartwit-logo
gallery/icon2

Senioren en recreatie twirling

De Marko's hebben sinds september 2017 twirlteams binnen hun gelederen.

 

De senioren twirlgroep is voor de volwassen twirlers en is verdeelt in 2 groepen:

Recreatie twirling en Recreatie +. 

 

Recreatie twirling is voor alle die graag wel willen twirlen en wellicht hun oude sport majorette weer op willen pakken, maar geen behoefte meer hebben om fanatiek deel te nemen aan wedstrijden en optredens. Deze groep traint gewoon lekker als ontspanning, maar er is zeker wel uitdaging! De sport is te leuk om op ons lauweren te gaan rusten, dus er wordt zeker getraind op nieuwe technieken en voor donateurs avond show. Deze groep doet mee aan +- 3 optredens wat kan variëren van een avond 4 daagse tot een straat optreden. Dit uiteraard in goed overleg wand recreatief is vooral ontspanning en plezier.

 

Recreatie twirl + is voor die gene die juist wel nog een beetje extra uitdaging willen hebben. Zij leren o.a. de technieken van het 2 baton twirlen, en zij hebben allen op wens een solo 1 baton of een solo dance baton show. Duo twirling of smal team behoort zeker ook tot de mogelijkheden. Zij gaan naast de +- 3 optredens met het recreatie team, ook nog eens 3 keer op wedstrijd. Deelnemen aan meer wedstrijden behoort ook tot de mogelijkheden.

Recreatie team traint op donderdag avond van 19.00 tot 20.00 uur, en recreatie + traint op donderdag avond van 19.00 tot 20.30 in sporthal 't Heech in Noard Burgum. Kosten zijn € 8,50 pm. Uniform en dans benodigdheden incl. batons worden in bruikleen gesteld door de vereniging.

Instructie is in handen van Sylvia Loois.

 

Extra informatie:

Leeftijd van recreatie twirl en recreatie + is 20 jaar en ouder.

Senioren A is van 16 t/m 20 jaar en momenteel nog geen twirl team actief in deze klasse.

 

Tijdens de training draagd men dans of sport kleding.

Adres van 't Heech: Reiddekkersstrjitte 49 in Noardburgum.

 

contact persoon:

Sylvia loois

sylvialoois@gmail.com

0612907893

 

gallery/2 baton